Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές αναφέρονται σε ένα εξειδικευμένο λογισμικό, το οποίο σχεδιάζεται για να προσφέρει συγκεκριμένες λειτουργίες, είναι μοναδικό, δεν υπάρχει στην αγορά και προσαρμόζεται αποκλειστικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η ολη διαδικασία γίνεται υπο την επίβλεψη σας σε ολα τα στάδια της, ετσι ωστε η ολοκλήρωση της να έχει καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Η υλοποίηση της περιλαμβάνει τα εξής βασικά βήματα:

1. Μελέτη και Ανάλυση

Ξεκινώντας κάθε εφαρμογή μελετάμε τον ανταγωνισμό σας, το αγοραστικό κοινό που απευθύνεστε και τις τάσεις της αγοράς σε οτι έχει να κάνει με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε. Αναλύουμε μαζί σας τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ορίζουμε τους στόχους σας και δίνουμε έμφαση στα δυνατά σας σημεία.

2. Σχεδίαση και Ανάπτυξη

Βασισμένοι στα δεδομένα τα οποια συλλέγουμε, προχωράμε στην οργάνωση της ιστοσελίδας σας, στοχεύοντας σε ενα περιβάλλον εύχρηστο και λειτουργικό για το διαχειρηστή και παράλληλα φιλικό και ευχάριστο προς το χρήστη.

3. Υποστήριξη και Επέκταση

Με την ολοκλήρωση της εφαρμογής εκπαιδεύουμε το διαχειρηστή της ιστοσελίδας. Στη συνέχεια σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε οτι αφορά τη διαχείρηση και τη λειτουργία της, με σκοπό τη διευκόλυνση σας σε οποιαδήποτε θέμα σας απασχολήσει σχετικά με αυτή.

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές παρέχουν πλήρη ευελιξία σε ό,τι αφορά όχι μόνο την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, αλλα και την επέκταση της. Σε περίπτωση που αποφασίσετε, μετα την ολοκλήρωση της εφαρμογής, να κάνετε κάποιες μετατροπές ή να εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, στο λειτουργικό ή το εικαστικό κομμάτι, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε και να εφαρμόσουμε άμεσες λύσεις.