Ο σκοπός της διαφημιστικής καμπάνιας είναι να προωθήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα στο διαδύκτιο. Μικρές διαφημίσεις που σας προωθούν εμφανίζοντας σας στο περιεχόμενο δημοφιλών ιστοσελίδων, ή ακόμα και μικρές ιστοσελίδες που εστιάζουν σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, ή υπηρεσία σας.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, δημιουργία, διαχείρηση, ενημέρωση και υποστήριξη της καμπάνιας σας. Γνωρίζοντας οτι κάθε κλίκ σας κοστίζει, προσπαθούμε να πετύχουμε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Pay Per Click Διαφήμιση (AdWords)

H Pay per click διαφήμιση είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο. Αποκτάτε αισθητή παρουσία σε δημοφιλείς ιστοσελίδες, καθώς και στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (όπως το Google, το Yahoo, το Bing κ.α.). Όταν οι επισκέπτες τους κάνουν κάποια αναζήτηση βάση συγκεκριμένων λέξεων (keywords) που έχετε επιλέξει, η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται στην υψηλότερη κατάταξη και εσείς πληρώνετε ένα πολύ μικρό ποσό για τα κλίκ που κάνουν στις διαφημίσεις σας.

Ξεκινώντας, μελετάμε τον τρόπο που ψάχνει ο μέσος χρήστης προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικές με την επιχείρηση σας και στη συνέχεια, εξασφαλίζουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά κάνοντας μία σχετική έρευνα βασισμένη στο αντικείμενο σας. Τελειώνοντας, υπάρχει η επιλογή ανάπτυξης ειδικών ιστοσελίδων υποδοχής (landing pages), οι οποίες θα είναι βασισμένες στις διαφημίσεις της καμπάνιας σας.

Διαφήμιση μέσω Banner

Η διαφήμιση μέσω banner αποτελεί έναν απο τους δημοφιλέστερους τρόπους διαφήμισης στο διαδίκτυο και είναι ιδανικός για προβολή επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους ή να προωθήσουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές ή κάποιο μήνυμα προς τους υποψήφιους ή τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορεί να σχεδιαστεί η κατάλληλη διάσταση banner. Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη κατασκευή τους για να είναι αποτελεσματικά, όμως θα πρέπει να τηρούν κάποια στάνταρ, όπως π.χ. να είναι καλαίσθητα, να προωθούν το μήνυμα με έξυπνο και ελκυστικό τρόπο, να τραβάνε τη προσοχή του χρήστη και να έχουν πρωτότυπη σχεδίαση. Για τη μέγιστη δυνατή απόδοση, τα banners τοποθετούνται κατα κύριο λόγο σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψημότητας.

Δημιουργία minisite

Ένα minisite ή ηλεκτρονικό φυλλάδιο, είναι μία "μικρή ιστοσελίδα", η οποία παρέχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Ίσως έχετε ένα μεμονομένο προϊόν, ή υπηρεσία την οποία θέλετε να προωθήσετε. Ουσιαστικά το minisite λειτουργεί ως μια επιστολή πωλήσεων για τους ήδη υπάρχοντες, ή υποψήφιους πελάτες σας. Συνήθως διαθέτει λίγα γραφικά, μαρτυρίες, επεξήγηση του προϊόντος και πληροφορίες για τους τρόπους παραγγελίας.

Τα Minisites μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως σελίδες θυγατρικών εταιρειών. Επιλέγουμε ένα πιασάρικο όνομα, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά στις μηχανές αναζήτησης. Κάνοντας κλίκ στο όνομα που έχετε κατοχυρώσει, ανακατευθύνει το χρήστη στο κύριο δικτυακό τόπο, ή σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του. Όταν έχετε ένα δικτυακό τόπο που διαθέτει πολλά προϊόντα, μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε μερικά minisites τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σε μεμονωμένα προϊόντα.

Μία άλλη λύση είναι μία απλή ιστοσελίδα που αναφέρεται σε εγγραφές για ενημερωτικά δελτία (newsletters), ή σε ηλεκτρονικά περιοδικά (ezines). Δεδομένου ότι καταλαμβάνουν μικρό χώρο, είναι συχνά μία οικονομική λύση.